small logo mäklarinfo

Svenska Mäklargruppen i Vallentuna

Pris per m2

25 000 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

33 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0.2 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Hitta en mäklare i Vallentuna som passar just dig och din bostad. Låt någon annan leta reda på rätt mäklare för just din bostadsförsäljning. Kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Hitta mäklare

Svenska Mäklargruppen (Fastighetsmäklare i Vallentuna)

Svenska Mäklargruppen har sålt bostäder i Vallentuna. De är en fastighetsmäklare som säljer i Vallentuna. De tar i genomsnitt 33 dagar på sig att sälja en bostad i Vallentuna. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Svenska Mäklargruppen säljer en bostad i Vallentuna är i genomsnitt 0.2%. När de säljer bostäder i Vallentuna får de i snitt ut 25000 kr/m2 i slutpris.

Har du använt dig av Svenska Mäklargruppen som mäklare? Passa på att betygsätta Svenska Mäklargruppen. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Svenska Mäklargruppen sålde din bostad i Vallentuna så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare i Vallentuna. Det hjälper andra som behöver jämföra mäklarofferter när de ska sälja sin bostad

Visste du att du kan jämföra mäklare kostnadsfritt med HittaMäklare? De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Så här funkar det!

Vi har data (baserat på Boolis data över sålda bostäder) på att Svenska Mäklargruppen sålt bostäder i 103 st städer över hela landet. Om du vill se mer information om Svenska Mäklargruppen i andra städer än Vallentuna kan du klicka in på vår sida där vi samlar alla städer som Svenska Mäklargruppen har sålt bostäder i.

Vill du veta hur stor marknadsandel Svenska Mäklargruppen har i hela Sverige så samlar vi statistik över Sveriges största mäklare också. Statistiken uppdateras månadsvis. Du kan skapa ett konto för att få bättre överblick över all statistik som rör mäklare och bostadspriser.

Från Svenska Mäklargruppen i Vallentuna? Kontakta oss för att få hjälp med hur du kan göra den här sidan bättre för att visa upp ditt företag, dina försäljningar och mäklare.

Läs mer om hur

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 25 000 kr/m2

Betyg för Svenska Mäklargruppen i Vallentuna

Betyg 5
Otroligt proffsiga och kunniga mäklare som verkligen engagerar sig och stöttar kunden genom hela affären
  • Delbetyg
  • Support: 5
  • Tjänster: 5
  • Kostnad: 5
  • Rekommenderar: 5
Senast sålda bostäder i Vallentuna av Svenska Mäklargruppen
Adress Typ Pris Datum Storlek
Centrum, Norrgården 22 Lägenhet
4 rum
2 400 000 kr
+5 000 kr, +0%
2024-05-30
33 dagar
96 m2
24 870 kr/m2