small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Vallentuna

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Vallentuna

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Vallentuna

Vallentuna är en del av Vallentuna kommun som ligger i Stockholms län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Vallentuna som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Vallentuna. Vi visar bostadspriser i Vallentuna som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Vallentuna samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Vallentuna

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Vallentuna, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Vallentuna och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Vallentuna

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Vallentuna att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Vallentuna just nu.

Hitta mäklare i Vallentuna

Vi har statistik och data över 53 stycken mäklare i Vallentuna. Hur väljer man rätt av dessa 53 mäklare i Vallentuna när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Vallentuna att hitta rätt mäklare i Vallentuna kostnadsfritt.

Slutpriser i Vallentuna

Vad kostar en bostad i Vallentuna? Vi har historisk data över sålda bostäder i Vallentuna och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Vallentuna direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Vallentuna