small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Kristinehamn

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Kristinehamn

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Kristinehamn

Kristinehamn är en del av Kristinehamn kommun som ligger i Värmlands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Kristinehamn som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Kristinehamn. Vi visar bostadspriser i Kristinehamn som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Kristinehamn samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Kristinehamn

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Kristinehamn, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Kristinehamn och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Kristinehamn

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Kristinehamn att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Kristinehamn just nu.

Hitta mäklare i Kristinehamn

Vi har statistik och data över 15 stycken mäklare i Kristinehamn. Hur väljer man rätt av dessa 15 mäklare i Kristinehamn när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Kristinehamn att hitta rätt mäklare i Kristinehamn kostnadsfritt.

Slutpriser i Kristinehamn

Vad kostar en bostad i Kristinehamn? Vi har historisk data över sålda bostäder i Kristinehamn och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Kristinehamn direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Kristinehamn