small logo mäklarinfo

Om Mäklarinfo.se

Vi vill att det ska vara enkelt att sälja sin bostad till högsta möjliga pris. Genom att öka transparensen på bostadsmarknaden och erbjuda kraftfulla verktyg och starka partnerskap gör vi det enklare för säljare att få ut det mesta när de säljer sin bostad.

Vi hämtar vårt data från olika källor, en av de viktigaste källorna är Booli:s API. Vi erbjuder även en app för iOS och Android där du enkelt kan se slutpriser för senast sålda bostäder.

Mäklarinfo.se är idag ett ganska omfattande sidoprojekt. Vi har många idéer om hur tjänsten kan bli bättre, men vill ännu hellre höra vad du som användare saknar på vår tjänst och hur du tror att den skulle kunna bli ett bättre verktyg för dig och andra användare. All feedback mottages med glädje!

MäklarInfo.se ägs av Yetric AB (tidigare namn 80 Ridge Street Media AB). MäklarInfo.se är del av ett större nätverk av sajter och appar.

Annonsera på Mäklarinfo.se

Är du intresserad av att annonsera på Mäklarinfo.se? Du har möjlighet att annonsera i många olika kanaler. Webb, app, e-post, push notifications och lokala marknader. Hör av dig till support@maklarinfo.se om du är intresserad så kan du få mer information och kostnadsförslag

Kontakta oss

Behöver du kontakta oss, finns det flera möjligheter för dig att komma i kontakt med oss. Nedan listar vi de enklaste sättena.

Adress
MäklarInfo.se
c/o Yetric AB
Forsbyvägen 4B
741 40 Knivsta
Twitter
@maklarinfo
Facebook
Mäklarinfo
Instagram
maklarinfo
E-post
support@maklarinfo.se