small logo mäklarinfo

Våningen & Villan i Malmö

Pris per m2

0 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

19858 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

%

Genomsnittligt procentuell prisökning

Hitta en mäklare i Malmö som passar just dig och din bostad. Låt någon annan leta reda på rätt mäklare för just din bostadsförsäljning. Kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Hitta mäklare

Våningen & Villan (Fastighetsmäklare i Malmö)

Våningen & Villan har sålt bostäder i Malmö. De är en fastighetsmäklare som säljer i Malmö. De tar i genomsnitt 19858 dagar på sig att sälja en bostad i Malmö. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Våningen & Villan säljer en bostad i Malmö är i genomsnitt %. När de säljer bostäder i Malmö får de i snitt ut kr/m2 i slutpris.

Har du använt dig av Våningen & Villan som mäklare? Passa på att betygsätta Våningen & Villan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Våningen & Villan sålde din bostad i Malmö så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare i Malmö. Det hjälper andra som behöver jämföra mäklarofferter när de ska sälja sin bostad

Visste du att du kan jämföra mäklare kostnadsfritt med HittaMäklare? De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Så här funkar det!

Vi har data (baserat på Boolis data över sålda bostäder) på att Våningen & Villan sålt bostäder i 223 st städer över hela landet. Om du vill se mer information om Våningen & Villan i andra städer än Malmö kan du klicka in på vår sida där vi samlar alla städer som Våningen & Villan har sålt bostäder i.

Vill du veta hur stor marknadsandel Våningen & Villan har i hela Sverige så samlar vi statistik över Sveriges största mäklare också. Statistiken uppdateras månadsvis. Du kan skapa ett konto för att få bättre överblick över all statistik som rör mäklare och bostadspriser.

Från Våningen & Villan i Malmö? Kontakta oss för att få hjälp med hur du kan göra den här sidan bättre för att visa upp ditt företag, dina försäljningar och mäklare.

Läs mer om hur

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Kedjehus 0 kr/m2

Betyg för Våningen & Villan i Malmö

Betyg 2.75
Trevlig från början men sen efter ett bra omdömde innan allt var klart var han inte lika hjälpsam/trevlig längre. Efter ville han inte hjälpa till alls, utan nämnde googla själv.
  • Delbetyg
  • Support: 2
  • Tjänster: 3
  • Kostnad: 4
  • Rekommenderar: 2
Senast sålda bostäder i Malmö av Våningen & Villan
Adress Typ Pris Datum Storlek
, Krusmyntegången 3 Kedjehus
4 rum
2 250 000 kr
0 kr, %
2024-05-16
19858 dagar
100 m2
22 500 kr/m2