Bolånekalkylator Vad kostar bolånet?

Publicerad: 2020-02-06 18:22:16

Vi har byggt en bolånekalkylator så det ska bli enklare för dig att räkna på hur mycket bolånet kommer kosta när du köper en ny bostad. Räkna på hur mycket du får i räntekostnad och total lånekostnad beroende på ränta, skatteavdrag, amorteringar och kontantinsats. Fyll i bostadens värde och justera lånebelopp för att se hur olika nivåer påverkar din månadskostnad. Dels hittar du den på vår sida om bolån men också integrerad på vår nya vy för enskilda bostäder som är till salu så du kan se hur mycket bostäder du är intresserade av kommer att kosta dig per månad.

Bolånekalkylator

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu