small logo mäklarinfo

Nethem i Örebro

Hitta en mäklare i Örebro som passar just dig och din bostad. Låt någon annan leta reda på rätt mäklare för just din bostadsförsäljning. Kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Hitta mäklare

Nethem (Fastighetsmäklare i Örebro)

Har du använt dig av Nethem som mäklare? Passa på att betygsätta Nethem. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Nethem sålde din bostad i Örebro så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare i Örebro. Det hjälper andra som behöver jämföra mäklarofferter när de ska sälja sin bostad

Visste du att du kan jämföra mäklare kostnadsfritt med HittaMäklare? De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Så här funkar det!

Vi har data (baserat på Boolis data över sålda bostäder) på att Nethem sålt bostäder i 5 st städer över hela landet. Om du vill se mer information om Nethem i andra städer än Örebro kan du klicka in på vår sida där vi samlar alla städer som Nethem har sålt bostäder i.

Vill du veta hur stor marknadsandel Nethem har i hela Sverige så samlar vi statistik över Sveriges största mäklare också. Statistiken uppdateras månadsvis. Du kan skapa ett konto för att få bättre överblick över all statistik som rör mäklare och bostadspriser.

Från Nethem i Örebro? Kontakta oss för att få hjälp med hur du kan göra den här sidan bättre för att visa upp ditt företag, dina försäljningar och mäklare.

Läs mer om hur

Data från

Betyg för Nethem i Örebro

Betyg 5
En bra mäklarbyrå med rimliga priser utan att tumma på kvalitén! Nethem sköter papper och allt åt dig! Rekommenderas!
  • Delbetyg
  • Support: 5
  • Tjänster: 5
  • Kostnad: 5
  • Rekommenderar: 5