small logo mäklarinfo

Marknadsandel för mäklare i Vallentuna

Statistik för mäklare

Hitta en mäklare i Vallentuna som passar just dig och din bostad. Låt någon annan leta reda på rätt mäklare för just din bostadsförsäljning. Kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Hitta mäklare

Mäklare i Vallentuna

Vi är specialiserade på att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Vallentuna. Vi hjälper dig att hitta och jämföra de bästa mäklarna i Vallentuna. Vi listar alla mäklare som sålt bostäder de senaste kvartalen i Vallentuna, du kan se detaljerad information och statistik över varje mäklare samt marknadsandel för fastighetsmäklare i Vallentuna. Vi har statistik, grafer och marknadsandelar för 53 st mäklare i Vallentuna. Siffror och grafer är baserade på försäljningspriser som mäklare i Vallentuna rapporterat in till Booli.

Just nu är Svenska Mäklarhuset, Fastighetsbyrån, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling de fastighetsmäklare i Vallentuna som säljer flest bostäder.

Du kan betygsätta mäklare i Vallentuna som du använt dig av. Det hjälper andra människor som skall sälja en bostad i Vallentuna att hitta rätt mäklare. Du anger betyg för hur väl mäklaren agerat och skött sig med avseende på support, tjänsteutbud, avgifter och huruvida du rekommenderar mäklaren du använde dig av till andra säljare i Vallentuna-området.