small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Veinge Laholm kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Veinge

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Veinge

Veinge är en del av Laholm kommun som ligger i Hallands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Veinge som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Veinge. Vi visar bostadspriser i Veinge som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Veinge samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Veinge

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Veinge, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Veinge och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Veinge

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Veinge att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Veinge just nu.

Hitta mäklare i Veinge

Vi har statistik och data över 10 stycken mäklare i Veinge. Hur väljer man rätt av dessa 10 mäklare i Veinge när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Veinge att hitta rätt mäklare i Veinge kostnadsfritt.

Slutpriser i Veinge

Vad kostar en bostad i Veinge? Vi har historisk data över sålda bostäder i Veinge och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Veinge direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Veinge