small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Valdemarsvik

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Valdemarsvik

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Valdemarsvik

Valdemarsvik är en del av Valdemarsvik kommun som ligger i Östergötlands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Valdemarsvik som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Valdemarsvik. Vi visar bostadspriser i Valdemarsvik som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Valdemarsvik samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Valdemarsvik

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Valdemarsvik, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Valdemarsvik och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Valdemarsvik

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Valdemarsvik att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Valdemarsvik just nu.

Hitta mäklare i Valdemarsvik

Vi har statistik och data över 16 stycken mäklare i Valdemarsvik. Hur väljer man rätt av dessa 16 mäklare i Valdemarsvik när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Valdemarsvik att hitta rätt mäklare i Valdemarsvik kostnadsfritt.

Slutpriser i Valdemarsvik

Vad kostar en bostad i Valdemarsvik? Vi har historisk data över sålda bostäder i Valdemarsvik och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Valdemarsvik direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Valdemarsvik