small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Västervik

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Västervik

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Västervik

Västervik är en del av Västervik kommun som ligger i Kalmar län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Västervik som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Västervik. Vi visar bostadspriser i Västervik som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Västervik samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Västervik

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Västervik, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Västervik och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Västervik

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Västervik att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Västervik just nu.

Hitta mäklare i Västervik

Vi har statistik och data över 21 stycken mäklare i Västervik. Hur väljer man rätt av dessa 21 mäklare i Västervik när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Västervik att hitta rätt mäklare i Västervik kostnadsfritt.

Slutpriser i Västervik

Vad kostar en bostad i Västervik? Vi har historisk data över sålda bostäder i Västervik och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Västervik direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Västervik