small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Vänersborg

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Vänersborg

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Vänersborg

Vänersborg är en del av Vänersborg kommun som ligger i Västra Götalands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Vänersborg som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Vänersborg. Vi visar bostadspriser i Vänersborg som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Vänersborg samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Vänersborg

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Vänersborg, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Vänersborg och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Vänersborg

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Vänersborg att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Vänersborg just nu.

Hitta mäklare i Vänersborg

Vi har statistik och data över 21 stycken mäklare i Vänersborg. Hur väljer man rätt av dessa 21 mäklare i Vänersborg när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Vänersborg att hitta rätt mäklare i Vänersborg kostnadsfritt.

Slutpriser i Vänersborg

Vad kostar en bostad i Vänersborg? Vi har historisk data över sålda bostäder i Vänersborg och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Vänersborg direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Vänersborg