small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Uddeholm Hagfors kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Uddeholm

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Uddeholm

Uddeholm är en del av Hagfors kommun som ligger i Värmlands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Uddeholm som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Uddeholm. Vi visar bostadspriser i Uddeholm som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Uddeholm samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Uddeholm

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Uddeholm, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Uddeholm och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Uddeholm

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Uddeholm att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Uddeholm just nu.

Hitta mäklare i Uddeholm

Vi har statistik och data över 6 stycken mäklare i Uddeholm. Hur väljer man rätt av dessa 6 mäklare i Uddeholm när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Uddeholm att hitta rätt mäklare i Uddeholm kostnadsfritt.

Slutpriser i Uddeholm

Vad kostar en bostad i Uddeholm? Vi har historisk data över sålda bostäder i Uddeholm och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Uddeholm direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Uddeholm