small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Tranås

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Tranås

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Tranås

Tranås är en del av Tranås kommun som ligger i Jönköpings län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Tranås som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Tranås. Vi visar bostadspriser i Tranås som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Tranås samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Tranås

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Tranås, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Tranås och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Tranås

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Tranås att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Tranås just nu.

Hitta mäklare i Tranås

Vi har statistik och data över 7 stycken mäklare i Tranås. Hur väljer man rätt av dessa 7 mäklare i Tranås när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Tranås att hitta rätt mäklare i Tranås kostnadsfritt.

Slutpriser i Tranås

Vad kostar en bostad i Tranås? Vi har historisk data över sålda bostäder i Tranås och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Tranås direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Tranås