small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Stockholm

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Stockholm

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Stockholm
Bild på Stockholm

Stockholm är en del av Stockholm kommun som ligger i Stockholms län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Stockholm som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Stockholm. Vi visar bostadspriser i Stockholm som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Stockholm samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Stockholm

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Stockholm, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Stockholm och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Stockholm

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Stockholm att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Stockholm just nu.

Hitta mäklare i Stockholm

Vi har statistik och data över 329 stycken mäklare i Stockholm. Hur väljer man rätt av dessa 329 mäklare i Stockholm när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Stockholm att hitta rätt mäklare i Stockholm kostnadsfritt.

Slutpriser i Stockholm

Vad kostar en bostad i Stockholm? Vi har historisk data över sålda bostäder i Stockholm och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Stockholm direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Stockholm