small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Skurup

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Skurup

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Skurup

Skurup är en del av Skurup kommun som ligger i Skåne län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Skurup som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Skurup. Vi visar bostadspriser i Skurup som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Skurup samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Skurup

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Skurup, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Skurup och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Skurup

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Skurup att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Skurup just nu.

Hitta mäklare i Skurup

Vi har statistik och data över 32 stycken mäklare i Skurup. Hur väljer man rätt av dessa 32 mäklare i Skurup när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Skurup att hitta rätt mäklare i Skurup kostnadsfritt.

Slutpriser i Skurup

Vad kostar en bostad i Skurup? Vi har historisk data över sålda bostäder i Skurup och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Skurup direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Skurup