small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Salbohed Sala kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Salbohed

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Salbohed

Salbohed är en del av Sala kommun som ligger i Västmanlands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Salbohed som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Salbohed. Vi visar bostadspriser i Salbohed som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Salbohed samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Salbohed

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Salbohed, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Salbohed och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Salbohed

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Salbohed att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Salbohed just nu.

Hitta mäklare i Salbohed

Vi har statistik och data över 4 stycken mäklare i Salbohed. Hur väljer man rätt av dessa 4 mäklare i Salbohed när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Salbohed att hitta rätt mäklare i Salbohed kostnadsfritt.

Slutpriser i Salbohed

Vad kostar en bostad i Salbohed? Vi har historisk data över sålda bostäder i Salbohed och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Salbohed direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Salbohed