small logo mäklarinfo

Marknadsandel för mäklare i Malmö

Statistik för mäklare

Hitta en mäklare i Malmö som passar just dig och din bostad. Låt någon annan leta reda på rätt mäklare för just din bostadsförsäljning. Kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Hitta mäklare

Mäklare i Malmö

Vi är specialiserade på att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Malmö. Vi hjälper dig att hitta och jämföra de bästa mäklarna i Malmö. Vi listar alla mäklare som sålt bostäder de senaste kvartalen i Malmö, du kan se detaljerad information och statistik över varje mäklare samt marknadsandel för fastighetsmäklare i Malmö. Vi har statistik, grafer och marknadsandelar för 122 st mäklare i Malmö. Siffror och grafer är baserade på försäljningspriser som mäklare i Malmö rapporterat in till Booli.

Just nu är Erik Olsson Fastighetsförmedling, Bjurfors, Croisette de fastighetsmäklare i Malmö som säljer flest bostäder.

Du kan betygsätta mäklare i Malmö som du använt dig av. Det hjälper andra människor som skall sälja en bostad i Malmö att hitta rätt mäklare. Du anger betyg för hur väl mäklaren agerat och skött sig med avseende på support, tjänsteutbud, avgifter och huruvida du rekommenderar mäklaren du använde dig av till andra säljare i Malmö-området.