small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Malmö

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Malmö

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Malmö
Bild på Malmö

Malmö är en del av Malmö kommun som ligger i Skåne län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Malmö som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Malmö. Vi visar bostadspriser i Malmö som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Malmö samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Malmö

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Malmö, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Malmö och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Malmö

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Malmö att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Malmö just nu.

Hitta mäklare i Malmö

Vi har statistik och data över 122 stycken mäklare i Malmö. Hur väljer man rätt av dessa 122 mäklare i Malmö när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Malmö att hitta rätt mäklare i Malmö kostnadsfritt.

Slutpriser i Malmö

Vad kostar en bostad i Malmö? Vi har historisk data över sålda bostäder i Malmö och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Malmö direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Malmö