small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Lindesberg

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Lindesberg

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Lindesberg

Lindesberg är en del av Lindesberg kommun som ligger i Örebro län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Lindesberg som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Lindesberg. Vi visar bostadspriser i Lindesberg som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Lindesberg samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Lindesberg

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Lindesberg, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Lindesberg och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Lindesberg

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Lindesberg att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Lindesberg just nu.

Hitta mäklare i Lindesberg

Vi har statistik och data över 14 stycken mäklare i Lindesberg. Hur väljer man rätt av dessa 14 mäklare i Lindesberg när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Lindesberg att hitta rätt mäklare i Lindesberg kostnadsfritt.

Slutpriser i Lindesberg

Vad kostar en bostad i Lindesberg? Vi har historisk data över sålda bostäder i Lindesberg och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Lindesberg direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Lindesberg