small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Laholm

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Laholm

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Laholm

Laholm är en del av Laholm kommun som ligger i Hallands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Laholm som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Laholm. Vi visar bostadspriser i Laholm som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Laholm samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Laholm

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Laholm, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Laholm och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Laholm

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Laholm att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Laholm just nu.

Hitta mäklare i Laholm

Vi har statistik och data över 16 stycken mäklare i Laholm. Hur väljer man rätt av dessa 16 mäklare i Laholm när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Laholm att hitta rätt mäklare i Laholm kostnadsfritt.

Slutpriser i Laholm

Vad kostar en bostad i Laholm? Vi har historisk data över sålda bostäder i Laholm och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Laholm direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Laholm