small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Knivsta

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Knivsta

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Knivsta
Bild på Knivsta

Knivsta är en del av Knivsta kommun som ligger i Uppsala län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Knivsta som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Knivsta. Vi visar bostadspriser i Knivsta som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Knivsta samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Knivsta

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Knivsta, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Knivsta och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Knivsta

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Knivsta att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Knivsta just nu.

Hitta mäklare i Knivsta

Vi har statistik och data över 25 stycken mäklare i Knivsta. Hur väljer man rätt av dessa 25 mäklare i Knivsta när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Knivsta att hitta rätt mäklare i Knivsta kostnadsfritt.

Slutpriser i Knivsta

Vad kostar en bostad i Knivsta? Vi har historisk data över sålda bostäder i Knivsta och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Knivsta direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Knivsta