Köpa bostad

Här har vi samlat ett antal artiklar som kan vara av värde att läsa och gå genom den dagen du bestämt dig för att köpa en bostad. Vi går kort genom de olika artiklarna här nedan.

Lånelöfte

En förutsättning för att få köpa en bostad är att du kan finansiera den. Många behöver ett bostadslån, med ett lånelöfte vet du hur mycket du får låna för att köpa bostad.

Läs hela artikeln

Gå på visning

När du vet budgeten för vad din bostad får kosta kan du börja gå på visningar. Vad ska man tänka på när tittar på bostäder och vilka saker bör man vara speciellt noga med?

Läs hela artikeln

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu

När du ska köpa en ny bostad
Corona (Covid-19) 2020

Är du orolig för coronaviruset och dess spridning? Vi också, vi har därför skapat en app där du kan se spridning och antal fall geografiskt baserat på officiell data.

coronadata.se

En smartare försäljning

20 smarta frågor att ställa när du ska välja mäklare för din försäljning.
Ladda ned frågorna Gratis nedladdning (PDF 87 kB)

En sak man bör tänka på är att kostnaden för mäklaren kan äta upp en stor bit av den eventuella vinsten man gör på sin bostadsförsäljning.