small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Huddinge

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Huddinge

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Huddinge

Huddinge är en del av Huddinge kommun som ligger i Stockholms län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Huddinge som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Huddinge. Vi visar bostadspriser i Huddinge som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Huddinge samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Huddinge

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Huddinge, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Huddinge och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Huddinge

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Huddinge att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Huddinge just nu.

Hitta mäklare i Huddinge

Vi har statistik och data över 207 stycken mäklare i Huddinge. Hur väljer man rätt av dessa 207 mäklare i Huddinge när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Huddinge att hitta rätt mäklare i Huddinge kostnadsfritt.

Slutpriser i Huddinge

Vad kostar en bostad i Huddinge? Vi har historisk data över sålda bostäder i Huddinge och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Huddinge direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Huddinge