small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Hishult Laholm kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Hishult

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Hishult

Hishult är en del av Laholm kommun som ligger i Hallands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Hishult som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Hishult. Vi visar bostadspriser i Hishult som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Hishult samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Hishult

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Hishult, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Hishult och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Hishult

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Hishult att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Hishult just nu.

Hitta mäklare i Hishult

Vi har statistik och data över 7 stycken mäklare i Hishult. Hur väljer man rätt av dessa 7 mäklare i Hishult när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Hishult att hitta rätt mäklare i Hishult kostnadsfritt.

Slutpriser i Hishult

Vad kostar en bostad i Hishult? Vi har historisk data över sålda bostäder i Hishult och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Hishult direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Hishult