small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Helsingborg

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Helsingborg

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Helsingborg
Bild på Helsingborg

Helsingborg är en del av Helsingborg kommun som ligger i Skåne län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Helsingborg som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Helsingborg. Vi visar bostadspriser i Helsingborg som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Helsingborg samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Helsingborg

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Helsingborg, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Helsingborg och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Helsingborg

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Helsingborg att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Helsingborg just nu.

Hitta mäklare i Helsingborg

Vi har statistik och data över 70 stycken mäklare i Helsingborg. Hur väljer man rätt av dessa 70 mäklare i Helsingborg när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Helsingborg att hitta rätt mäklare i Helsingborg kostnadsfritt.

Slutpriser i Helsingborg

Vad kostar en bostad i Helsingborg? Vi har historisk data över sålda bostäder i Helsingborg och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Helsingborg direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Helsingborg