small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Genevad Laholm kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Genevad

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Genevad

Genevad är en del av Laholm kommun som ligger i Hallands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Genevad som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Genevad. Vi visar bostadspriser i Genevad som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Genevad samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Genevad

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Genevad, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Genevad och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Genevad

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Genevad att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Genevad just nu.

Hitta mäklare i Genevad

Vi har statistik och data över 7 stycken mäklare i Genevad. Hur väljer man rätt av dessa 7 mäklare i Genevad när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Genevad att hitta rätt mäklare i Genevad kostnadsfritt.

Slutpriser i Genevad

Vad kostar en bostad i Genevad? Vi har historisk data över sålda bostäder i Genevad och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Genevad direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Genevad