small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Göteborg

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Göteborg

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Göteborg
Bild på Göteborg

Göteborg är en del av Göteborg kommun som ligger i Västra Götalands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Göteborg som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Göteborg. Vi visar bostadspriser i Göteborg som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Göteborg samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Göteborg

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Göteborg, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Göteborg och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Göteborg

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Göteborg att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Göteborg just nu.

Hitta mäklare i Göteborg

Vi har statistik och data över 149 stycken mäklare i Göteborg. Hur väljer man rätt av dessa 149 mäklare i Göteborg när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Göteborg att hitta rätt mäklare i Göteborg kostnadsfritt.

Slutpriser i Göteborg

Vad kostar en bostad i Göteborg? Vi har historisk data över sålda bostäder i Göteborg och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Göteborg direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Göteborg