small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Billdal Kungsbacka kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Billdal

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Billdal

Billdal är en del av Kungsbacka kommun som ligger i Hallands län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Billdal som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Billdal. Vi visar bostadspriser i Billdal som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Billdal samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Billdal

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Billdal, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Billdal och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Billdal

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Billdal att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Billdal just nu.

Hitta mäklare i Billdal

Vi har statistik och data över 27 stycken mäklare i Billdal. Hur väljer man rätt av dessa 27 mäklare i Billdal när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Billdal att hitta rätt mäklare i Billdal kostnadsfritt.

Slutpriser i Billdal

Vad kostar en bostad i Billdal? Vi har historisk data över sålda bostäder i Billdal och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Billdal direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Billdal