small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Alsike Knivsta kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Alsike

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Alsike

Alsike är en del av Knivsta kommun som ligger i Uppsala län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Alsike som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Alsike. Vi visar bostadspriser i Alsike som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Alsike samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Alsike

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Alsike, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Alsike och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Alsike

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Alsike att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Alsike just nu.

Hitta mäklare i Alsike

Vi har statistik och data över 17 stycken mäklare i Alsike. Hur väljer man rätt av dessa 17 mäklare i Alsike när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Alsike att hitta rätt mäklare i Alsike kostnadsfritt.

Slutpriser i Alsike

Vad kostar en bostad i Alsike? Vi har historisk data över sålda bostäder i Alsike och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Alsike direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Alsike