small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Örebro

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Örebro

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Örebro

Örebro är en del av Örebro kommun som ligger i Örebro län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Örebro som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Örebro. Vi visar bostadspriser i Örebro som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Örebro samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Örebro

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Örebro, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Örebro och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Örebro

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Örebro att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Örebro just nu.

Hitta mäklare i Örebro

Vi har statistik och data över 31 stycken mäklare i Örebro. Hur väljer man rätt av dessa 31 mäklare i Örebro när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Örebro att hitta rätt mäklare i Örebro kostnadsfritt.

Slutpriser i Örebro

Vad kostar en bostad i Örebro? Vi har historisk data över sålda bostäder i Örebro och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Örebro direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Örebro