Sålda bostäder av ERA i Vargön

Pris per m2

16 234 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

23 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

ERA har sålt bostäder i Vargön. De är en fastighetsmäklare som säljer i Vargön. De tar i genomsnitt 23 dagar på sig att sälja en bostad i Vargön. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när ERA säljer en bostad i Vargön är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Vargön får de i snitt ut 16234 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta ERA i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när ERA sålde din bostad i Vargön så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 16 234 kr/m2
Senast sålda bostäder i Vargön av ERA
Adress Typ Pris Datum Storlek
Vargön, Sandgärdsvägen 12A Lägenhet
3 rum
1 250 000 kr
0 kr, 0%
2019-11-22
23 dagar
77 m2
16 234 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Vargön är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu