Sågvägen Skärblacka

Sågvägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Sågvägen i Vånga är 7348 kr/m2. Det tar i genomsnitt 22 dagar att sälja en bostad på Sågvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är -2.5 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Sågvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Sågvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Sågvägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Vånga är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

7348 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

22 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-2.5 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Sågvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Sågvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största ERA, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
ERA

Hur ser bostadspriserna på Sågvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Sågvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Sågvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Sågvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Radhus 7348 kr/m2 22 dagar -2.5 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu