Såglötevägen Skärblacka

Såglötevägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Såglötevägen i Vånga är 12400 kr/m2. Det tar i genomsnitt 17 dagar att sälja en bostad på Såglötevägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 17 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Såglötevägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Såglötevägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Såglötevägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

12400 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

17 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

17 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Såglötevägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Såglötevägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största SkandiaMäklarna, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
SkandiaMäklarna

Hur ser bostadspriserna på Såglötevägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Såglötevägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Såglötevägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Såglötevägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 12400 kr/m2 17 dagar 17 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu