Masmästarvägen Vånga

Masmästarvägen är en gata i Vånga i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Masmästarvägen i Vånga är 16004 kr/m2. Det tar i genomsnitt 14 dagar att sälja en bostad på Masmästarvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 10.5 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Masmästarvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Masmästarvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Masmästarvägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Vånga är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

16004 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

14 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

10.5 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Masmästarvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Masmästarvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största ERA, SkandiaMäklarna, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
ERA
SkandiaMäklarna

Hur ser bostadspriserna på Masmästarvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Masmästarvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Masmästarvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Masmästarvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 16004 kr/m2 14 dagar 10.5 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu