Folketshusvägen Skärblacka

Folketshusvägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Folketshusvägen i Vånga är 9274 kr/m2. Det tar i genomsnitt 11 dagar att sälja en bostad på Folketshusvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 64.3 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Folketshusvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Folketshusvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Folketshusvägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

9274 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

11 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

64.3 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Folketshusvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Folketshusvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna på Folketshusvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Folketshusvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Folketshusvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Folketshusvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 9274 kr/m2 11 dagar 64.3 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu