Folketshusvägen Skärblacka

Folketshusvägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Folketshusvägen i Vånga är 10806 kr/m2. Det tar i genomsnitt 28 dagar att sälja en bostad på Folketshusvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 21.8 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Folketshusvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Folketshusvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Folketshusvägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Vånga är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

10806 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

28 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

21.8 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Folketshusvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Folketshusvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna på Folketshusvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Folketshusvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Folketshusvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Folketshusvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 10806 kr/m2 28 dagar 21.8 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu