Brunntorpsvägen Skärblacka

Brunntorpsvägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Brunntorpsvägen i Vånga är 14474 kr/m2. Det tar i genomsnitt 37 dagar att sälja en bostad på Brunntorpsvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är -2.7 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Brunntorpsvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Brunntorpsvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Brunntorpsvägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

14474 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

37 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-2.7 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Brunntorpsvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Brunntorpsvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna på Brunntorpsvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Brunntorpsvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Brunntorpsvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Brunntorpsvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 14474 kr/m2 37 dagar -2.7 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu