Bergslagsvägen Skärblacka

Bergslagsvägen är en gata i Skärblacka i Vånga. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Bergslagsvägen i Vånga är 5645 kr/m2. Det tar i genomsnitt 15 dagar att sälja en bostad på Bergslagsvägen i Vånga. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 18.6 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Bergslagsvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Bergslagsvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Bergslagsvägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

5645 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

15 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

18.6 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Bergslagsvägen, Vånga

Nedan listar vi de största mäklarna i Bergslagsvägen i Vånga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största SkandiaMäklarna, letar du efter en mäklare i Vånga? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
SkandiaMäklarna

Hur ser bostadspriserna på Bergslagsvägen i Vånga ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Bergslagsvägen i Vånga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Bergslagsvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Bergslagsvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 5645 kr/m2 15 dagar 18.6 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu