Sålda bostäder av Mäklarhuset i Svedala

Pris per m2

14 835 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

21 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Svedala. De är en fastighetsmäklare som säljer i Svedala. De tar i genomsnitt 21 dagar på sig att sälja en bostad i Svedala. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Svedala är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Svedala får de i snitt ut 14835 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Svedala så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 14 835 kr/m2
Senast sålda bostäder i Svedala av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Grönby, Landsvägen 2503 Villa
5 rum
1 795 000 kr
0 kr, 0%
2020-02-12
21 dagar
121 m2
14 835 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Svedala är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu