Sålda bostäder av Mäklarhuset i Sundbyberg

Pris per m2

74 857 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

13 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

16.7 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Sundbyberg. De är en fastighetsmäklare som säljer i Sundbyberg. De tar i genomsnitt 13 dagar på sig att sälja en bostad i Sundbyberg. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Sundbyberg är i genomsnitt 16.7%. När de säljer bostäder i Sundbyberg får de i snitt ut 74857 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Sundbyberg så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 74 857 kr/m2
Senast sålda bostäder i Sundbyberg av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Centrum, Duvgränd 1 Lägenhet
1 rum
2 620 000 kr
+375 000 kr, +17%
2020-01-24
13 dagar
35 m2
74 857 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Sundbyberg är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu