Sålda bostäder av Mäklarhuset i Stenhamra

Pris per m2

27 672 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

91 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0.8 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Stenhamra. De är en fastighetsmäklare som säljer i Stenhamra. De tar i genomsnitt 91 dagar på sig att sälja en bostad i Stenhamra. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Stenhamra är i genomsnitt 0.8%. När de säljer bostäder i Stenhamra får de i snitt ut 27672 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Stenhamra så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 27 672 kr/m2
Senast sålda bostäder i Stenhamra av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Stenhamra, Klevbergsvägen 125 Villa
6 rum
3 625 000 kr
+30 000 kr, +1%
2020-01-25
91 dagar
131 m2
27 672 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Stenhamra är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu