Sålda bostäder av Mäklarringen i Skärgårdsstad

Pris per m2

32 324 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

11 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarringen har sålt bostäder i Skärgårdsstad. De är en fastighetsmäklare som säljer i Skärgårdsstad. De tar i genomsnitt 11 dagar på sig att sälja en bostad i Skärgårdsstad. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarringen säljer en bostad i Skärgårdsstad är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Skärgårdsstad får de i snitt ut 32324 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarringen i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarringen sålde din bostad i Skärgårdsstad så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 32 324 kr/m2
Senast sålda bostäder i Skärgårdsstad av Mäklarringen
Adress Typ Pris Datum Storlek
Skärgårdsstad, Översättravägen 51 Villa
7 rum
5 495 000 kr
0 kr, 0%
2020-01-14
11 dagar
170 m2
32 153 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Skärgårdsstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu