Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Söderfors

Pris per m2

6 333 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

326 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-26.8 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sålt bostäder i Söderfors. De är en fastighetsmäklare som säljer i Söderfors. De tar i genomsnitt 326 dagar på sig att sälja en bostad i Söderfors. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling säljer en bostad i Söderfors är i genomsnitt -26.8%. När de säljer bostäder i Söderfors får de i snitt ut 6333 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sålde din bostad i Söderfors så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 6 333 kr/m2
Senast sålda bostäder i Söderfors av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Adress Typ Pris Datum Storlek
Söderfors, Bruksplan 1 Villa
11 rum
1 900 000 kr
-695 000 kr, -27%
2020-05-06
326 dagar
300 m2
6 333 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Söderfors är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu