Sålda bostäder av Mäklarhuset i Ramstalund

Pris per m2

20 946 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

13 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

19.7 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Ramstalund. De är en fastighetsmäklare som säljer i Ramstalund. De tar i genomsnitt 13 dagar på sig att sälja en bostad i Ramstalund. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Ramstalund är i genomsnitt 19.7%. När de säljer bostäder i Ramstalund får de i snitt ut 20946 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Ramstalund så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 20 946 kr/m2
Senast sålda bostäder i Ramstalund av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Ramstalund, Ramstalundsvägen 13M Lägenhet
3 rum
1 550 000 kr
+255 000 kr, +20%
2020-02-07
13 dagar
74 m2
20 946 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Ramstalund är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu