Sålda bostäder av Mäklarhuset i Ostvik

Pris per m2

23 684 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

7 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Ostvik. De är en fastighetsmäklare som säljer i Ostvik. De tar i genomsnitt 7 dagar på sig att sälja en bostad i Ostvik. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Ostvik är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Ostvik får de i snitt ut 23684 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Ostvik så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 23 684 kr/m2
Senast sålda bostäder i Ostvik av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
, Bygatan 89 Villa
4 rum
1 800 000 kr
0 kr, 0%
2020-02-14
7 dagar
76 m2
23 684 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Ostvik är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu