Bostadspriser i Norberg

Data från

Pris per kvm

7136 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

33 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

15 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Norberg, Norberg?

Nedan listar vi de största mäklarna i Norberg med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, Svensk Fastighetsförmedling, Mäklarna Dalarna Bergslagen, letar du efter en mäklare i Norberg? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Hur ser bostadspriserna i Norberg, Norberg ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Norberg ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Norberg (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Norberg förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Fritidshus 8767 kr/m2 30 dagar 25.6 %
Radhus 8093 kr/m2 21 dagar 30.7 %
Villa 7824 kr/m2 38 dagar 11 %
Kedjehus 7594 kr/m2 39 dagar 42.4 %
Lägenhet 3706 kr/m2 25 dagar 23 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu