Bostadspriser i Bergmansgården Norberg

Data från

Pris per kvm

1534 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

52 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

5.8 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Bergmansgården, Norberg?

Nedan listar vi de största mäklarna i Bergmansgården med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Mäklarna Dalarna Bergslagen, letar du efter en mäklare i Norberg? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)
Mäklare Andel
Mäklarna Dalarna Bergslagen

Hur ser bostadspriserna i Bergmansgården, Norberg ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Bergmansgården ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Bergmansgården (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Bergmansgården förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 1534 kr/m2 52 dagar 5.8 %
Gator i Bergmansgården

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu