Bostadspriser i Smedkroken Luleå

Data från

Pris per kvm

26087 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

75 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

4.6 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Smedkroken, Luleå?

Nedan listar vi de största mäklarna i Smedkroken med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största HusmanHagberg, letar du efter en mäklare i Luleå? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)
Mäklare Andel
HusmanHagberg

Hur ser bostadspriserna i Smedkroken, Luleå ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Smedkroken ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Smedkroken (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Smedkroken förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 26087 kr/m2 75 dagar 4.6 %
Gator i Smedkroken

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu