Krongårdsringen Krongårdsringen

Krongårdsringen är en gata i Krongårdsringen i Luleå. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Krongårdsringen i Luleå är 11772 kr/m2. Det tar i genomsnitt 30 dagar att sälja en bostad på Krongårdsringen i Luleå. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 29.2 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Krongårdsringen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Krongårdsringen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Krongårdsringen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Luleå är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

11772 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

30 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

29.2 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Krongårdsringen, Luleå

Nedan listar vi de största mäklarna i Krongårdsringen i Luleå med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största HusmanHagberg, letar du efter en mäklare i Luleå? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
HusmanHagberg

Hur ser bostadspriserna på Krongårdsringen i Luleå ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Krongårdsringen i Luleå ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Krongårdsringen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Krongårdsringen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 11772 kr/m2 30 dagar 29.2 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu