Dragongatan Kronanbacken

Dragongatan är en gata i Kronanbacken i Luleå. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Dragongatan i Luleå är 20224 kr/m2. Det tar i genomsnitt 9 dagar att sälja en bostad på Dragongatan i Luleå. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 33.2 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Dragongatan, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Dragongatan och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Dragongatan.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

20224 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

9 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

33.2 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Dragongatan, Luleå

Nedan listar vi de största mäklarna i Dragongatan i Luleå med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Svensk Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Luleå? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Svensk Fastighetsförmedling

Hur ser bostadspriserna på Dragongatan i Luleå ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Dragongatan i Luleå ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Dragongatan (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Dragongatan förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 20224 kr/m2 9 dagar 33.2 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu